قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

درخواست پسر شهید رنجبر از فرمانده ناجا

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به خواسته پسر شهید رنجبر مبنی بر مجازات قاتل گفت: بنده به شخصه این موضوع را پیگیری می‌کنم و دستگاه قضایی نیز در اسرع وقت حکم لازم را اعلام و آن را اجرایی خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 07
کد خبر: ۱۲۱۱۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، سردار "حسین اشتری" در دیدار با خانواده شهید "رنجبر" با تبریک و تسلیت شهادت این مأمور شجاع و فداکار انتظامی، دست نوازشی بر صورت فرزندان این شهید عزیز کشید.

سردار اشتری در این دیدار اظهار داشت: فرزندان این شهید والامقام به داشتن چنین پدری، همسر او به داشتن چنین مردی و مادر این شهید بزرگوار به داشتن چنین پسری باید افتخار کنند.

وی ادامه داد: همه مردم ایران داغدار این شهید بزرگوار هستند و شاید اگر شرایط مهیا بود، میلیون‌ها نفر برای عرض تسلیت و همدردی با شما خانواده عزیز خدمتتان می‌رسیدند.

در این لحظه سردار اشتری خطاب به پسر شهید گفت: اگر خواسته و یا حرفی دارد بگوید که "طاها" در یک جمله ضمن تقدیر و تشکر از حضور فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در منزلشان، گفت " می‌خواهم که قاتل پدرم هر چه سریعتر به سزای عمل خود برسد".

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به این خواسته پسر شهید افزود: قطعا" همینگونه است و بنده به شخصه این موضوع را پیگیری می‌کنم و دستگاه قضایی نیز در اسرع وقت حکم لازم را اعلام و آن را اجرایی خواهد کرد.

همسر، خواهر و مادر این شهید والامقام از خصوصیات اخلاقی این شهید بزرگوار گفتند؛ از اینکه در انجام کارهایش هیچوقت کم نمی‌گذاشت و اینکه همیشه احترام مادر را نگه می‌داشت و پای او را می‌بوسید.

در ادامه سردار اشتری نیز لوح ابلاغ سلام مقام معظم رهبری (مدظله العالی) را به خانواده این شهید والامقام اهدا و همچنین پسر این شهید والامقام به مناسبت فرا رسیدن روز پدر، سجاده نماز پدر شهیدش را تقدیم سردار اشتری فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران کرد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر